Romansallat – ny favorit

Förra året köpte jag ett tråg med små plantor av romansallat. De växte sig väldigt fina.

romansallat1a

Ett huvud räckte till mer än en måltid!

romansallat1b

En stor favorit var att hacka den, steka den i olja och på slutet hälla på lite vatten som fick koka bort. På det sättet blev den väldigt krispig.

romansallat1c

Tillsammans med lite frön och lätt krydda var den fantastiskt god till både halloumi och fisk! Detta är något vi kommer odla av i år. En fröpåse till en sort som heter Little Gem trillade ner i brevlådan häromdan. Nu hoppas jag veckorna ska gå fort tills det är dags att fröså dem.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s